Politika zasebnosti

PRED UPORABO NAŠE SPLETNE STRANI www.centersana.si PROSIMO SKRBNO PREBERITE TO POLITIKO ZASEBNOSTI IN NAS V PRIMERU VPRAŠANJ ALI PRIPOMB KONTAKTIRAJTE.

Uvodna določila

 1. Ta dokument (»Politika Zasebnosti«), ki skladno s 13. členom UREDBE (EU) 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov; »GDPR«) ureja informiranje posameznika o obdelavi njegovih osebnih podatkov med brskanjem po naši spletni strani www.centersana.si (»Spletna Stran«) pojasnjuje, katere osebne podatke bomo obdelovali pri uporabi naše Spletne Strani, za kateri namen, kako jih bomo hranili in varovali.
 2. Za to, da lahko uporabljate Spletno Stran, nam morate zaupati nekaj vaših osebnih podatkov (»Podatki«) v obdelavo. Pri tem se pa zavezujemo, da vas bomo ob vsaki spremembi namena obdelave Podatkov nemudoma obvestili in od vas pridobili novo soglasje (če bo to potrebno), še preden pričnemo z obdelavo Podatkov s spremenjenim namenom.
 3. V tem dokumentu bomo pojasnili, kako pridobimo Podatke, kako jih uporabljamo in shranjujemo, in kaj se z njimi zgodi, ko uporabljate Spletno Stran, vključno s Podatki, ki nam jih posredujete, ko se naročite na naše novice, kupite naš produkt ali se udeležite naše nagradne igre. Prav tako bomo predstavili pravice, ki jih imate kot posameznik v zvezi z varstvom svojih Podatkov.

To Politiko Zasebnosti bomo v prihodnosti posodobili, in jo posodobljeno objavili na Spletni Strani. Kadar bodo spremembe takšne, da bi bilo pravno pravilno, da vas o njih neposredno obvestimo, bomo uporabili druge kanale komunikacije in vas poskusili pred uveljavitvijo takšnih sprememb, o slednjih neposredno obvestiti.

Podatki o upravljalcu

Upravljalec

Ta Politika Zasebnosti se nanaša na Spletno Stran, ki jo trenutno pregledujete, in vse ponujene Storitve. Mi, podjetje INN d.o.o. (»mi«, »nas« ali »naš«), smo registrirani v Sloveniji, z matično številko: 5520061000, s poslovnim naslovom Lava 7, SI-3000 Celje in davčno številko SI 26701952 smo lastnik Spletne Strani, upravljavec Podatkov in odgovorni za vaše Podatke.

Upravljalec

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s to Politiko Zasebnosti ali uresničevanjem vaših pravic, smo dosegljivi na naslednjih kontaktih:

 • Firma: INN d.o.o.
 • Elektronski naslov: [email protected]
 • Telefonska številka: 080 72 79
 • Poštni naslov: Lava 7, SI-3000 Celje

Kontakt upravljalca

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s to Politiko Zasebnosti ali uresničevanjem vaših pravic, smo dosegljivi na naslednjih kontaktih:

 • Firma: INN d.o.o.
 • Elektronski naslov: [email protected]
 • Telefonska številka: 080 72 79
 • Poštni naslov: Lava 7, SI-3000 Celje

Kontaktni podatki nadzornega organa

Pravico imate, da se v zvezi s potencialno kršitvijo vaših pravic kadarkoli pritožite na Informacijskega pooblaščenca na spodnje kontakte:

 • Naziv: Informacijski pooblaščenec
 • Poštni naslov: Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana
 • Telefonska številka: 01 230 97 30
 • Elektronski naslov: [email protected]
 • Spletna stran: www.ip-rs.si

Kaj ureja ta Politika Zasebnosti

V INN d.o.o. se zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov in spoštovanju vaše zasebnosti. Ta Politika Zasebnosti o varstvu podatkov pojasnjuje, kako obdelujemo osebne podatke na tej spletni strani in kako varujemo vaše pravice glede vaših podatkov.

Ta Politika Zasebnosti o varstvu podatkov se sklicuje na Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in druge veljavne zakone o varstvu podatkov, ki urejajo obdelavo osebnih podatkov posameznikov.

Namen te Politike Zasebnosti je, da vas obvestimo o tem, katere vrste osebnih podatkov zbiramo, kako jih uporabljamo, shranjujemo in delimo ter kako lahko uveljavljate svoje pravice v zvezi z vašimi podatki.

Vrste zbranih podatkov

Med vrste Podatkov, ki jih zbira ta Spletna Stran, sodijo:

 • Identifikacijski Podatki vključujejo osebno ime, priimek.
 • Kontaktni Podatki vključujejo elektronski naslov, poštni (dostavni) naslov, naslov za pošiljanje računa, telefonska številka.
 • Finančni Podatki vključujejo podatke o bančnem računu.
 • Transakcijski Podatki vključujejo podatke o plačilih in ostalih podrobnostih glede kupljenega blaga ali storitev.
 • Tehnični Podatki vključujejo naslov internetnega protokola (IP), vaše prijavne podatke, vrsto in različico brskalnika, nastavitev in lokacijo časovnega pasu, vrste in različice vtičnikov brskalnika, operacijski sistem in platforma ter drugo tehnologijo v napravah, s katerimi dostopate do te Spletne Strani.
 • Podatki o uporabi vključujejo informacije o tem, kako uporabljate našo Spletno Stran, izdelke in storitve.
 • Podatki o profilu vključujejo vaše uporabniško ime in geslo, vaše nakupe ali naročila, vaše interese in povratne informacije.
 • Podatki o trženju in komuniciranju vključujejo vaše želje glede prejemanja naših trženjskih sporočil  ter vaše komunikacijske nastavitve.

Način zbiranja podatkov

Za zbiranje Podatkov od in o vas uporabljamo različne načine, vključno z:

Neposredne interakcije. Vaše Podatke nam lahko posredujete z izpolnjevanjem obrazcev ali preko komunikacije z nami po e-pošti, telefonu, obiskom v fizični trgovini ali kako drugače. Sem sodijo Podatki, ki jih navedete, kadar:

 • se odločite za naročilo oziroma nakup naših izdelkov ali storitev;
 • ustvarite račun na naši Spletni Strani;
 • se prijavite na naše novice ali trženjska sporočila;
 • sodelujete v anketi, izpolnite obrazce; ali
 • nam pošljete povratne informacije ali nas kontaktirate.

Avtomatizirane tehnologije ali interakcije. Med interakcijo z našo Spletno Stranjo bomo samodejno zbirali Tehnične Podatke o vaši opremi, brskalnikih in vzorcih. Te Podatke zbiramo s pomočjo piškotkov in drugih podobnih tehnologij. Več o tem si lahko preberete v naslednjem poglavju (Piškotki).

Piškotki

Piškotek je majhna datoteka, ki vsebuje zaporedje črk in številk, ki se shrani na vašem računalniku ali drugi napravi, ko se spletna stran naloži v brskalniku. Njihova uporaba je izjemno pogosta, saj si zapomnijo vas in vaše želje/preference, s tem pa je vaša uporabniška izkušnja boljša in lahko hitreje in lažje opravljate nakupe izdelkov ali naročate storitve na naši Spletni strani.

Piškotki obiskovalcem nudijo dosledno in učinkovito uporabniško izkušnjo, hkrati pa skrbijo za delovanje osnovnih funkcij, kot sta možnost registracije uporabnikov in shranjevanje prijavnih podatkov (možnost »ostani prijavljen«). Piškotke lahko nastavi ponudnik, katerega stran obiskujete (»lastni piškotki«), ali pa tretje osebe, kot na primer tiste, ki na spletno stran dodajajo vsebine, ali pa na spletni strani skrbijo za oglaševanje in analitiko (»piškotki tretjih oseb«).

V spodnji razpredelnici so navedene vrste piškotkov, ki jih uporabljamo in njihov namen:

Odstranjevanje piškotkov iz vaše naprave. Vse piškotke, ki so že na vaši napravi, lahko izbrišete tako, da počistite zgodovino brskanja v brskalniku. S tem boste odstranili vse piškotke z vseh spletnih mest, ki ste jih obiskali. Na ta način lahko izgubite tudi nekatere shranjene podatke (npr. shranjene podatke za prijavo, nastavitve spletnega mesta).

Zavrnitev piškotkov. Lahko zavrnete ali blokirate vse ali določene vrste piškotkov, ki jih nastavi naša Spletno stran, tako da spremenite nastavitve piškotkov v svojem brskalniku. Upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke. Če torej ne želite, da se piškotki uporabljajo, boste morda morali piškotke aktivno izbrisati ali blokirati. Če zavrnete uporabo piškotkov, boste še vedno lahko obiskali našo Spletno stran, vendar nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

Preberite, kako lahko urejate piškotke v najbolj pogosto uporabljenih brskalnikih:

Pravna podlaga

Podatke, ki se nanašajo na vas, lahko obdelujemo, če velja eno od naslednjega:

 • z obdelavo v enega ali več določenih namenov obdelave soglašate;
 • obdelava Podatkov je potrebna za izvajanje pogodbe z vami in/ali za izpolnjevanje katerekoli (pred)pogodbene obveznosti;
 • obdelava je potrebna za izpolnitev naše zakonske obveznosti;
 • obdelava je povezana z nalogo, ki se izvaja v javnem interesu ali pri izvajanju uradnih pooblastil, ki so nam dodeljena;
 • obdelava je potrebna zaradi zakonitih interesov, za katere si prizadevamo mi ali tretja oseba.

Primarno se ne zanašamo na privolitev kot pravno podlago za obdelavo vaših Podatkov, čeprav bomo vaše soglasje pridobili, preden vam pošljemo sporočila neposrednega trženja tretjih oseb po e-pošti ali besedilnem sporočilu. Imate pravico, da kadar koli prekličete soglasje za trženje, tako da nas kontaktirate.

V vsakem primeru vam bomo z veseljem pomagali razjasniti posebno pravno podlago, ki velja za obdelavo, in zlasti, ali je obdelava Podatkov zakonska ali pogodbena zahteva ali zahteva za sklenitev pogodbe.

Lokacija obdelave

Podatki se obdelujejo v naši pisarni in kjer koli drugje, kjer se nahajajo partnerji, ki sodelujejo pri obdelavi. Če želite izvedeti več o kraju obdelave takih prenesenih podatkov, si lahko ogledate razdelek s podrobnostmi o obdelavi Podatkov.

Namen obdelave

Podatki, ki se nanašajo na vas, se zbirajo, da vam omogočijo uporabo Splete Strani, nam pa zagotavljanje storitev, izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti, odzivanje na zahteve za uveljavljanje vaših pravic, zaščito naših pravic in interesov (ali interesov naših uporabnikov ali tretjih oseb), odkrivanje kakršne koli zlonamerne ali goljufive dejavnosti, pa tudi naslednje:

 • registracija in verifikacija,
 • povpraševanje in nakup izdelkov;
 • povpraševanje in izvajanje storitev,
 • (poslovna) komunikacija;
 • izvajanje anket in raziskav;
 • analitika;
 • oglaševanje, vključno s posredovanjem tržnih obvestil.

Vaše Podatke bomo uporabljali samo za namene, za katere smo jih zbrali, razen če utemeljeno menimo, da jih moramo uporabiti iz drugega razloga in da je ta razlog združljiv s prvotnim namenom. Če želite dobiti pojasnilo, kako je obdelava za nov namen združljiva s prvotnim namenom, nas prosimo kontaktirajte. Če bomo morali vaše Podatke uporabiti za nepovezan namen, vas bomo o tem obvestili in vam pojasnili pravno podlago, ki nam to omogoča.

Obdobje hrambe

Podatki se obdelujejo in hranijo toliko časa, kot zahteva namen, za katerega so bili zbrani:

 • Podatki, zbrani za namene, povezane z izvajanjem pogodbe med nami in vami, se hranijo, dokler takšna pogodba ni v celoti izpolnjena.
 • Podatki, zbrani za namene naših zakonitih interesov, se hranijo, dokler so potrebni za izpolnitev teh namenov. Konkretne informacije o zakonitih interesih, ki jih zasledujemo, lahko najdete v ustreznih oddelkih te Politike Zasebnosti ali če nas kontaktirate.
 • Podatke bomo morda lahko hranili dlje časa, kadar koli boste dali soglasje za takšno obdelavo, če takšno soglasje ne bo preklicano. Poleg tega bomo morda dolžni hraniti Podatke dlje časa, kadar bo to potrebno za izpolnitev zakonske obveznosti ali po odredbi organa.

Po izteku obdobja hrambe se Podatki nepovratno izbrišejo. Zato pravice do dostopa, pravice do izbrisa, pravice do popravka in pravice do prenosljivosti podatkov po preteku obdobja hrambe ni več mogoče uveljaviti.

Vaše pravice

 1. Pravica do preklica privolitve: Imate pravico kadarkoli preklicati svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala pred preklicem.
 2. Pravica do ugovora: Imate pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov, kadar je ta obdelava temeljila na zakonitem interesu Podjetja ali javnem interesu. V takem primeru bomo prenehali obdelovati vaše osebne podatke, razen če imamo nujne zakonite razloge za obdelavo.
 3. Pravica do dostopa do podatkov: Imate pravico pridobiti potrdilo, ali obdelujemo vaše osebne podatke, in če je odgovor pritrdilen, dostop do teh podatkov ter informacije o namenu obdelave, kategorijah obdelanih podatkov, prejemnikih ali kategorijah prejemnikov ter obdobju hrambe.
 4. Pravica do popravka podatkov: Imate pravico zahtevati popravek netočnih ali nepopolnih osebnih podatkov, ki jih obdelujemo.
 5. Pravica do omejitve obdelave: V določenih okoliščinah imate pravico zahtevati omejitev obdelave vaših osebnih podatkov. To pomeni, da bomo vaše podatke shranili, vendar jih ne bomo uporabljali za druge namene, razen za shranjevanje.
 6. Pravica do izbrisa podatkov: V določenih okoliščinah imate pravico zahtevati izbris vaših osebnih podatkov.
 7. Pravica do prenosljivosti podatkov: Imate pravico prejeti vaše osebne podatke v strukturirani, pogosto uporabljeni in strojno berljivi obliki ter jih posredovati drugemu upravljavcu, če je tehnično izvedljivo.
 8. Pravica do vložitve pritožbe: Če menite, da so vaše pravice kršene, imate pravico vložiti pritožbo pri pristojnem organu za varstvo podatkov.

Kako uveljavljate svoje pravice: Vse zahteve za uveljavljanje vaših pravic lahko naslovite na nas preko spodnjih kontaktov. Te zahteve bomo obravnavali brezplačno in v roku enega meseca od prejema. Za več informacij nas kontaktirajte:

Kontaktne informacije: INN d.o.o.

Naslov: Lava 7, SI-3000 Celje

Telefon: 080 72 79

E-pošta: [email protected]

Datum spremembe: 21.9.2023