fbpx

Imate vprašanje? Pokličite nas na 080 72 79.

Brezplačna dostava pri vseh nakupih nad 85€.

100% varen nakup in varnost vaših podatkov.

Garancija zadovoljstva z možnostjo vračila 14 dni.

Možnost osebnega prevzema na 7 lokacijah.

Ščitnik/retractor za hallux valgus gel Zanni

Ščitnik/retractor za hallux valgus gel Zanni

7,46

Družinsko podjetje Podospecial je mednarodna referenca s področja podiatrije, estetike in kozmetike. Neprestana skrb za učinkovitost, razvoj in kakovost zagotavljajo podjetju uspešnost že 61 let.

  • Proizvajalec: Podospecial Italy s.r.l., Italija
  • Distributer: INN d.o.o., Lava 7, 3000 Celje

Opis

V mehkem silikonskem gelu ščiti palec na nogi in ločuje 1. prst od 2. prsta ter s tem  preprečuje prekrivanje. Ščiti meddigitalne predele pred drgnjenjem, ščiti pred pritiskom obutve, preprečuje, zmanjšuje in odpravlja bolečine, ki jih povzročajo kalusi, burzitis in eksostoze prvega metatarzofalangealnega sklepa. Popravi deformacijo in napačen položaj v primeru hallux valgusa. Z razporeditvijo obremenitve se zaščita prilagaja.

Opozorilo: Če trpite za sladkorno boleznijo, imate slab krvni pretok ali kakršnekoli zdravstvene težave z obolenji stopal, kože, prisotnost alergij ali okužb nohta in kože se pred zdravljenjem obolelih stopal vedno najprej posvetujte  z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravniško pomoč. Seznam sestavin (ingredients) in rok uporabe naveden na embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ščitnik/retractor za hallux valgus gel Zanni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title