fbpx

Imate vprašanje? Pokličite nas na 080 72 79.

Brezplačna dostava pri vseh nakupih nad 85€.

100% varen nakup in varnost vaših podatkov.

Garancija zadovoljstva z možnostjo vračila 14 dni.

Možnost osebnega prevzema na 7 lokacijah.

Brezbolečinska pinceta Zanni

Brezbolečinska pinceta Zanni

Družinsko podjetje Podospecial je mednarodna referenca s področja podiatrije, estetike in kozmetike. Neprestana skrb za učinkovitost, razvoj in kakovost zagotavljajo podjetju uspešnost že 61 let.

  • Proizvajalec: Podospecial Italy s.r.l., Italija
  • Distributer: INN d.o.o., Lava 7, 3000 Celje

Opis

Vrhunska pinceta je oblikovana in zasnovana tako, da dlačico samo primete nato pa ročaja stisnete tako, kot da bi uporabili klešče. Pinceta bistveno olajša delo v profesionalni rabi. Puljenje dlačic postane brezhibno, hitro in bistveno manj boleče kot pri uporabi klasičnih pincet. Ker je moč iztisa hitra in enotna iz obeh strani prav tako ne poškodujete kože in dlačic ne trgate. Primerna je tudi za domačo uporabo.

Opozorilo: Če trpite za sladkorno boleznijo, imate slab krvni pretok ali kakršnekoli zdravstvene težave z obolenji stopal, kože, prisotnost alergij ali okužb nohta in kože se pred zdravljenjem obolelih stopal vedno najprej posvetujte  z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravniško pomoč. Seznam sestavin (ingredients) in rok uporabe naveden na embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Brezbolečinska pinceta Zanni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title